Frank Hazeleger

Directeur
Frank Hazeleger werkt als directeur van OMU aan het terugdringen van de leegstand op de werklocaties binnen de provincie Utrecht. Door zijn brede financiële achtergrond, bij zowel publieke als private partijen, is hij in staat om in samenwerking met betrokken partijen tot creatieve oplossingen te
Email:
fhazeleger@nvomu.nl
Telefoon
030-7670559

Over Frank

Frank Hazeleger werkt als directeur van OMU aan het terugdringen van de leegstand op de werklocaties binnen de provincie Utrecht. Door zijn brede financiële achtergrond, bij zowel publieke als private partijen, is hij in staat om in samenwerking met betrokken partijen tot creatieve oplossingen te komen.

Door de inbreng van kennis, kunde en middelen weet hij complexe opgaven, bij de herstructurering van bedrijventerreinen en de transformatie van kantoren, om te zetten naar concrete en haalbare business cases. Dit leidt op deze werklocaties tot vastgoedprojecten met een kwaliteitsimpuls en een positieve uitstraling naar de omgeving. Hierbij wordt zowel het maatschappelijke belang als het belang vanuit de ondernemer vooropgesteld.

Neem contact op